slávnostné menu
Vyberáme z menu
Carpaccio z argentínskej sviečkovice s baklažánovými gnocchi, bylinkovým pestom a papadam chipsom
Teľací vývar so zeleninou brunoise a mäsovou terinkou
Hovädzí filet s maslovým ružičkovým kelom, chorizo omáčkou a mačkanými zemiakmi
Pavlova plnená vanilkovým mascarpone s jahodami
V prosciutte pečený kozí syr s tekvicovo-pomarančovým pyré a marinovanými brusnicami
Polievka z pečenej tekvice s parmezánovými bagetkami
Kotleta z mladého prasiatka s omáčkou z rímskeho kmínu, alsace kapusta a zemiakovo-oškvarková štrúdľa
Čokoládovo-lieskovcová pena s ríbezľovou omáčkou a karamelovou oplátkou
Melanzane s pečeným prosciuttom a bazalkovým pestom
Hovädzie consommé so zeleninou julienne a mäsovými knedličkami
Viedenský teľací rezeň v parmezánovo-citrónovej strúhanke so zemiakovým pyré a glazovanými jablkami
Vanilková panna cotta s omáčkou z lesných plodov
Balotínka z prepeličky s bielou špargľou a hráškovo-mätovou penou
Hydinové consommé so zeleninou julienne a mäsovými knedličkami
Kurací poulard plnený prosciuttom a mozzarellou s jasmínovou ryžou a vínovou omáčkou
Venčeky s citrónovým mascarpone a lesnými plodmi
Divinový filet s pečenou slivkou obaľovanou v pancette na fazuľovom pyré
Hubová polievka s truflovým olejom
Losos steak s wasabi zemiakovou kašou, jarnou zeleninkou a omáčkou pure blanc
Banánové tiramisu s pekanovými orechami a karamelom
Cuketové rolky na rukole s olivovou ciabattou a concasse z pečenej papriky
Slepačí vývar s rezancami, zeleninou a mäsom
Medailóniky z bravčovej panenky na krémovom špenáte s pórom, pečené baby zemiaky
Makovo-višňová štrúdľa s vanilkovou zmrzlinou